Share
Go down
Posts : 1
Join date : 2018-01-27
View user profile

Aplicatie Medici

on Sat Jan 27, 2018 7:39 pm
Nume: Felea
Prenume: Octavian
Varsta: 16
Numele de pe server: Felea Octavian
Orele pe server: am avut mai multe pe cel vechi, actual +3
Ce job ai dori?: Medic
Dupa parerea ta, cu ce crezi ca se ocupa jobul dorit?: Jobul dorit de mine se ocupa cu indeplinirea "misiunilor" la care esti supus(apelurile playerilor care au nevoie de ajutor samd), mentinerea unui nivel de sanatate optim in oras si in exteriorul lui.
Cu ce ai putea ajuta jobul dorit?: Imi doresc sa intru in Paramedic Department deoarece este o factiune foarte bine organizata si este potrivita pentru jucatorii responsabili.Aceasta este foarte importanta si respectata pe acest server si mi-as dori sa imi ofere experienta cu care sa pot contiuna sa ma dezvolt.Si prin faptul ca am mai fost in Paramedic Departament ma face sa imi doresc sa intru din nou. Iar fiindca sunt o persoana careia ii place sa ajute lumea,cum de altfel aceast job face acest lucru,ma atrage foarte mult. Pot ajuta acest job prin activitatea pe server si dezvoltarea continua a lui.
Cum te caracterizezi? Buna ziua,ma numesc Octavian am 16 ani si sunt interesat de a face parte din aceasta factiune.Sunt un baiat cu capul pe umeri activ,glumet,serios si responsabil.Sunt o fire politicoasa,respectuoasa si cu cei 7 ani de acasa. Imi plac onestitatea si sinceritatea,urasc minciuna si persoanele false.Sunt si foarte silitor si ambitios,cand imi propun ceva incerc din toate puteriile sa ajung la acel ceva. Doua dintre hobby-urile mele sunt: Fitness-ul si gaming-ul.
Admin
Posts : 19
Join date : 2018-01-11
View user profilehttp://jetearo.forumotion.eu

Re: Aplicatie Medici

on Sat Jan 27, 2018 10:04 pm
Acceptat
Back to top
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum